Saturday, November 30, 2019

Holey cheese Batman!



Church window holes that is :) Reflections of St John's Anglican Church in Kings Square in the windows of Kakulas Sister. Here you will find cheeses to die for.. spices and all things nice also, but the cheese, oh la! I cannot resist a soft delightful brie and have at times gorged nibbled my way through a whole round, shocking I know :) What is your weakness food wise? Happy weekend, take care and stay safe..  



22 comments:

  1. I would say that chocolate is my true weakness but cheese is pretty high up there too. In fact I made a big cheese plate for yesterday's feasting and a nice wedge of brie was included.

    ReplyDelete
  2. My real weakness is salty things like chips, cheezies, etc but I love cheese too, Grace!

    ReplyDelete
  3. I agree with Pat, I'm addicted to chips, plain ones and salt and vinegar. I love cheese too, especially jalapeno. Now I'll need to get some supplies. :)

    ReplyDelete
  4. That cheese reflects very well on you. Delicious shots.

    ReplyDelete
  5. Love chheese espeacally a good stilton

    ReplyDelete
  6. Your Francophile tendencies showing. I am not sure what my food weakness is but no doubt it won't be good for me.

    ReplyDelete
  7. The church makes holes for Swiss cheese. And, let's see, you don't know about White Castle in Australia.

    ReplyDelete
  8. I"m with you I love cheese especially brie and camembert.

    ReplyDelete
  9. Loved Cheese, looks great.
    Happy Weekend.

    ReplyDelete
  10. Oh, Grace, I´m so with you!!!! Last week I had Brussels Sprouts and made that soup according to Jan´s receipe. Not. I added way too much cheese, YUM! Every day (as Ingo cannot have this, I had it one.whole.week. I´m done for that for a while). Hmmm. Not done with cheese, though! :-)

    ReplyDelete
  11. I love cheese too, the Dutch "Edammer" and cheese with cumin seeds. The French Brie is lovely on toasts with a glass of red wine to it....mmmmmm!

    ReplyDelete
  12. It looks indeed delicious. I am for the more sharper french cheeses.

    ReplyDelete
  13. Cheese is an amazing food, if you think about it. Janis GDP

    ReplyDelete
  14. One of the great things that's happened in recent years is the re-introduction of many regional cheeses. I'm with you when it comes to good cheese.

    ReplyDelete
  15. Yum yum, I could live on cheese though not sure it would be good for one :-) Cheers Diane

    ReplyDelete
  16. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Ik ben hier om mijn geweldige ervaring te delen met de grootste spreukmaker genaamd DR WALE. MIJN man bedroog me en toen ik erachter kwam dat we ruzie hadden die ertoe leidde dat hij voor een scheiding instond, huilde ik en werd ik er ziek van. Dus toen ik op een dag online naar liefdesquotes zocht, zag ik mensen praten over DR WALE en zijn geweldige werk. mensen met dezelfde soortgelijke zaak hebben ook de mijne krijgen hem ook priase en dank. Ze lieten zijn contactgegevens achter, zo nam ik contact met hem op en vertelde ik hem al mijn probleem. Hij zei toen dat ik me geen zorgen moest maken dat hij na 48 uur de scheiding zou annuleren. Hij vertelde me dingen die ik moest doen en nadat ik alles had gedaan wat hij me vroeg te doen tot mijn grootste verrassing voor 48 uur kwam mijn man, hij knielde neer en smeekte me om hem terug te accepteren, nogmaals bedankt DR WALE je bent inderdaad een zegen voor mij hij kan u ook helpen contact op te nemen
    WhatsApp / Viber +: 2349015141346 OF
    drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Het leven is een mysterie met veel vragen die beantwoord moeten worden, met welke problemen sta jij op aarde?
    Heeft uw man of vrouw uw leven verlaten zonder enige goede uitleg waardoor u in de war raakt en u ze terug in uw leven wilt? DR WALE is de juiste man voor de klus, hij is een krachtige spreukmaker gezegend door zijn voorouders en geaccepteerd door de goden als hun spreekbuis op aarde, DR WALE help me mijn gebroken huis te redden door mijn man terug te brengen met zijn krachtige spreuk . Ik en mijn man waren 14 maanden gescheiden zonder communicatie, maar met de betovering van DR WALE is hij terug en zijn we weer een gelukkig gezin. Neem contact op met DR WALE, de spreukgever als je met levensproblemen wordt geconfronteerd en je een snelle oplossing nodig hebt. WhatsApp / Viber: +2349015141346 of e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete